fbpx

Zidne i podne obloge

Laminatni podovi su elegantna, moderna podna obloga, koja se brzo razvija. Udoban je, funkcionalan, privlačnog izgleda i to su glavne osobine koje ga čine podnom oblogom iz snova. Naši laminati su kvalitetni i lijepi. Mogu se polagati i u privatne i u poslovne prostorije (kancelarije, hotelske sobe, trgovine, butike…). Tihi, antistatički, prirodnog izgleda… to su samo neke prednosti novih dekora laminatniih podova.

Parket masivni je investicija za više generacija, zbog odgovarajuće debljine može se brusiti, odnosno obnavljati više puta. Gotovi masivni parketi su različitih dimenzija. Dužine se kreću od 400 do 1500 mm, širine od 82 do 120 mm i debljine od 18 do 20 mm. Parket treba lijepiti cijelom površinom na podlogu.

Parket troslojni je podna obloga od drveta sastavljena od tri sloja. Jednostavno se montira – plivajući sa click suhomontažnim načinom spajanja. Plivajući način montaže skraćuje vrijeme potrebno za postavljanje parketa. Suhomontažni način montiranja osigurava jednostavno i čisto polaganje parketa po kojem možete gaziti odmah nakon završetka posla. Parket možete polagati i na klasičan način lijepljenjem cijelom dužinom na podlogu.

Veliki izbor dezena nas razlikuje od drugih ponuđača.

Prije no što obojite zid nekom monotonom ili raskošnom, ali skupom bojom, razmislite o zidnim oblogama. Između tapeta, imitacija kamena, drvenih i staklenih obloga sigurno ćete naći nešto po svom izboru.