fbpx

Svijet kupatila Dženex Tuzla

Svijet kupatila Dženex Tuzla

Mjesto za uređenje i opremanje vašeg kupatila!

Keramičke pločice

Pločice su osnovna oprema za kupatilo i kuhinju o kojoj treba razmišljati kada dođe do renoviranja. U našem salonu možete naći keramičke pločice provjerenih proizvođača. Bilo da vam trebaju podne pločice za kupatilo ili zidne pločice za kuhinju, Dženex Vam može ponuditi najkvalitetnije granitne i keramičke pločice koje će se idealno uklopiti u enterijer bilo koje prostorije.

Ukoliko renovirate kupatilo ili pravite novo, nudimo vam veliki izbor pločica za kupatilo. Naša raznovrsna ponuda granitinih i keramičkih pločica omogućava svakome da nađe nešto po svom ukusu. Izgled kupatila najviše zavisi od izbora pločica za kupatilo, koje se trebaju uklopiti sa izgledom ormarića za kupatila, tuš kabinom ili kadom i drugim kupatilskim namještajem. Zidne pločice za kupatilo moraju biti kvalitetne a cena pločica za kupatilo pristupačna kakva je u našoj ponudi.

Pločice za kuhinju čine osnovu dizajna kuhinje. U ponudi su i pločice za kuhinju koje će dati potpuno novi izgled vašoj kuhinji. Prilikom renoviranja, treba se voditi računa da se zidne pločice za kuhinju uklapaju sa dizajnom drugih kuhinjskih elemenata ali i da budu kvalitetne.

Sanitarije i kupatilski namještaj

Odličan izbor sanitarija vodećih svijetskih proizvođača po izuzetno povoljnim uslovima možete naći u našem Svijetu kupatila Dženex . Raznovrsna ponuda sanitarija raznih brendova razlog je što je Svijet kupatila Dženex stekao svoje stalne klijente, koji su se uvijerili u kvalitet proizvoda i povoljne cijene. Izbor sanitarija u kupatilu je veoma važna stavka u opremanju prostora. Kao što je bitno dobro izabrati pločice, tako je i kod izbora sanitarije. Morate slijediti neka pravila u smislu dimenzija, odvoda i dovoda vode i slično.

Klasične wc šolje mogu biti sa odvodom u zid (baltik) ili sa odvodom u pod (simplon). Monoblokovi se takodje proizvode u varijanti simplon i baltik. Konzolne wc šolje su u posljednje vrijeme veoma popularne. Za njhovu montažu su vam potrebni ugradni vodokotlići kojih u ponudi imamo od nekoliko proizvođača. WC daske treba da prate oblik šolje i obično se biraju od istog proizvođača i serije sanitarije. Bidei mogu biti konzolni i stojeći. Za ugradnju konzolnog bidea potrebno je nabaviti i podkonstrukciju za bide, koja se ugrađuje u zid i ima zadatak da bide bude stabilan. Bidei takođe treba da prate dizajn WC šolje, odnosno da budu u kompletu iz iste serije proizvođača sanitarija.

Lavaboi se izrađuju u različitim dimenzijama i oblicima. Mogu biti klasični (zidni) ,umjetnički (nadgradni), ugradni (u ploču). Lavaboi sa ormarićem su veoma popularni jer osim što u njih možete smijestiti razne sitnice tipa hemije oni skrivaju sifone i ventile od pogleda i daju kupatilu urednost i čistiji izgled. Lavaboi svakako čine osnovu za opremanje kupatila jer samo zamjenom starog lavaboa nekim novim, vašem kupatilu možete dati sasvim novi, moderan izgled i to bez renoviranja.

Uz sanitarije, takodjer nudimo i veliki izbor nadgradnih vodokotlića. Za sve vrste vodokotlića možete u našim salonima kupiti rezervne dijelove.

Subota za uštedu – saznaj više!

Posjetite nas u Tuzli: