fbpx

Opekarski proizvodi

Cigla, opeka elementi za zidanje kako god ih nazvali imaju jednu funkciju i služe nam za zidanje naša četiri zida. Proizvode se od raznih materijala u raznim dimenzijama koje su propisane standardima. Sama opeka usklađena je tako da se elementi mogu slagati na bilo koji način, a da uvijek daju zid zadanih mjera.

Osim opeke u svom prodajnom asortimanu nudimo YTONG porobeton. U ponudi su Ytong-ploče, zidne ploče i pregradni blokovi različitih dimenzija i debljine, te termoblokovi i protupotresni blokovi, kao i ljepila za YTONG, te sav pomoćni pribor za gradnju YTONG-om.

Porobeton YTONG se primjenjuje u gradnji obiteljskih kuća, višestambenih objekata, industrijskih i poslovnih objekata, javnih ustanova, poljoprivrednih objekata, turističkih objekata, te za adaptacije, rekonstrukcije, nadogradnju i modernizaciju postojećih objekata.

Svojom kvalitetom osvojio je svijet, a zbog svoje ekološke prihvatljivosti i dostupnosti sirovina u prirodi kao što su pijesak, kreč, cement, gips i voda, koji su kao takvi praktično neiscrpni, zasigurno predstavlja građevinski materijal budućnosti.