fbpx

Najzgodniji prozor u komšiluku!

Najzgodniji prozor u komšiluku!

Ako želite da baš Vaši prozori nose titulu najboljih prozora u komšiluku mi imamo rješenje za Vas…

Kako bi Vaš prozor zasjao u punom sjaju potrebne su mu moderne i kvalitetne zavjese, a samo najzgodniji prozori u komšiluku imaju  najbolje zavjese iz Salon Zavjesa DŽENEX.

Salon Zavjesa nalazi se u Bau Centru DŽENEX u Tuzli – Krečanska 5-d, ulaz od strane Jale.

Pored najkvalitetnijih i najmodernijih zavjesa iz široke ponude za Vas izdvajamo i veliki izbor karniši i uslugu šivanja po mjeri i želji kupca!

Usluge našeg šivanja imaju sledeće odlike:

– Moderni savjeti
– Moderni uzorci
– Karniše
– Najbrža isporuka
– Sve na jednom mjestu!

SALON ZAVJESA TUZLA

 

unnamed

 

Savjeti za izbor zavjesa:

Zavjese na zanimljiv način obogaćuju ambijent stvarajući posebnu atmosferu u Vašem stanu ili kući. U zavisnosti od izbora boja, dezena i materijala, svaki prostor mogu da učine modernijim, elegantnijim, toplijim.

Kada birate zavjese, važno je da uvek imate na umu namjenu prostorije u kojoj ćete postaviti zavjese. Prozore u spavaćoj sobi “obucite” u umirujuće nijanse. Prijedlog je da odaberete dva dezena različite debljine. Tako da deblje zavjese možete da navučete preko tanjih i produžite noć za sat, dva, ali i sačuvati vašu privatnost.

Kada je o kuhinji riječ, birajte svijetle zavjese koje se lagano održavaju, pošto ćete ih prati češće nego ostale. Ako su Vam kuhinjski dijelovi jednobojni, slobodno se poigrajte sa bojama na prozorima.

A kada birate zavjese za dnevnu sobu, prvo razmislite o dužini. Ukoliko imate radijatore u stanu, najbolje je da zavjese budu kraće, tako da do ivice radijatora ima 5 -10 cm razmaka.

 

Posjetite naš Salon Zavjesa u Bau Centru DŽENEX u Tuzli – Krečanska 5-d, ulaz od strane Jale, te pogledajte naš bogadi izbor zavjesa i karniši.

Također možete da kontaktirate Salon Zavjesa na broj 035/210-333 ili na web stranici http://www.dzenex.ba/sannamjestaj/salon-zavjesa/

 

Vaš DŽENEX doo Tuzla.