fbpx

Keramika i sanitarije

U uređenju stana, kupaonica je tokom godina doživjela velike promjene. Ljudi nisu oduvijek vodili toliko brige o higijeni kao danas, pa su se i te prostorije nekoć vrlo malo koristile.

Visok standard i nova uloga kupaonice donose promijene u osmišljavanju kupaonskog prostora. Još je važnija od toga svijest suvremenog čovjeka da se u kupaonici može opustit i odmoriti od naporne svakodnevice, stoga ne čudi što naše kućne kupaonice sve češće pretvaramo u welness oaze.

Veliki izbor materijala, kupaonskih pločica, sanitarija i kupaonske galanterije omogućuje nam kvalitetno osmišljavanje i uređenje savremene kupaonice. Pravilnim odabirom materijala i kvalitetnim uređenjem kupaonica će lako postati vaš centar za opuštanje.

Korištenjem mramora, granita i nehrđajučeg čelika ili mutnog stakla vaša kupaonica može dobiti ekskluzivan izgled u kojem će se svako opuštanje pretvoriti u pravi odmor. Odabirom sanitarija gotovo da ne možete pogriješiti na izbor su vam stavljene sanitarije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike te one koji od kupaonice očekuju najviše.

Namještaj za kupaone se u današnje vrijeme lako nalazi na tržištu. Kupaonski namještaj dostupan je u gotovo svakoj trgovini građevnog materijala. Razni ormarići, police držači detalji su na kojima možete odmarati pogled i koji će vašoj kupaonici dat lijep i ugodan izgled. Napokon kupaona je mjesto na kojem čovjek odmara tijelo i psihički se opušta stoga neka kupaonski namještaj bude u skladu s time.