fbpx

Izolacije

U današnje vrijeme mnogo se ulaže u kvalitetnu i pouzdanu izolaciju objekta kako prilikom gradnje novoga tako i prilikom renovacije postojećeg objekta.

Cijene energenata svakodnevno rastu, stoga je ekonomska isplativost ulaganja u kvalitetnu termoizolaciju višestruko isplativa i neupitna, kako na novim objektima, tako i na starogradnji, s tim da stariji stambeni objekti s kvalitetnom, novom termoizolacijom itekako postižu veću vrijednost na tržištu nekretnina.

U našoj ponudi imamo stiropor, stirodur i kombi ploče, te kamenu i staklenu vunu kao vrhunske termoizolatore.

Upotrebom odgovarajućih materijala kao svojevrstan sustav izolacija istovremeno možemo znatno poboljšati i kvalitetu življenja te znatno doprinjeti uštedi energenata prilikom zagrijavanja odnosno hlađenja prostora.

Što se tiče hidroizolacija postoje razne mogućnosti izoliranja ravnih krovova, terasa, balkona, bazena. Od klasične “ljepenke” do hidroizolacijskih folija, kitova i premaza.  Prilikom izrade bilo kakve izolacije savjetujte se s više različitih stručnjaka i nemojte štedjeti na materijalima, birajte najkvalitetnije, jer dobra, kvalitetna i pouzdana izolacija glavni je zaštitni faktor svakog objekta.