fbpx

Izdvojena POSEBNA akcijska ponuda

Izdvojena POSEBNA akcijska ponuda

Za naše kupce u Bau Centrima DŽENEX izdvojili smo posebnu akcijsku ponudu sa ovomjesečnog letka, te posebno spremili cijene.

Izabrali smo 8 super artikala, po super cijenama kako bi se naši kupci spremili za proljetne dane.

Na ovoj posebnoj akciji pronaći ćete ono osnovno i neophodno da sredite vlasite travnjake, a to su električna kosilica po super cijeni od 99,90 KM, te benzinski trimer po cijeni od 222,00 KM.

Sa našom posebnom akcijskom ponudom biti će te spremni i za proljetno pranje i čišćenje, tako što smo spremili super ponudu KARCHER visokotlačnih perača, a KARCHER K2 Compact po akcijskoj cijeni od 159,00 KM.

Ovaj put nismo zaboravili ni naše vjerne majstore, te smo i njima omogućili prilliku da se spreme za toplije dane sa akcijskim cijenama alata: Makita kutna brusilica, set nasadnih ključeva, aku bušilica-odvijač, kao i kompresor za zrak od 24 litra.

Za sve naše kupce, koji nisu u mogućnosti da posjete naše Bau Centre u Tuzli, Lukavcu i Sižju, omogućili smo kupovinu preko interenta i to na našoj OLX.ba trgovini, gdje mogu pronaći ove, ali i sve ostale artikle koji su ovaj mjesec na akciji.

Dostava za kupovine ispod 300 KM košta 10 KM, a plaćanje se vrši pouzećem, na Vašoj adresi.

Narudžbe također možete slati i na e-mail: komercijala@dzenex.ba ili pozivom na +387 35 286 300.