fbpx

Centralno grijanje

solar_01Da bi Vaš dom bio topao i u zimskim danima pobrinuli smo se da Vam omogućimo nabavku vrhunskih peći za centralno girjanje, pumpi za vodu, dimnjaka, radijatora i drugih pratećih elemenata za centralno grijanje.

Dolaskom hladnijih dana svi sve više razmišljamo o sezoni grijanja. Stambeni prostor grijemo na različite načine i različitim sistemima grijanja.

Grijanje objekta moguće je riješiti i izvesti na nekoliko različitih načina. Grijanje prostora neizbježna je stavka svakog doma. Grijanje u vašem objektu moguće je riješiti grijanjem na kruta goriva, grijanjem na plin, grijanjem na tekuća goriva ili grijanjem na struju, ovisno o tipu energenta na koji će se grijanje obavljati moguće je postaviti neku vrstu instalacija za grijanje, bilo da je riječ o jednoj jedinici za grijanje kao što je kamin ili o cjelokupnom sistemu centralnog grijanja koje može biti instalirano na grijanje na struju, peć na kruta goriva – drva i ugljen, bojler ili neki drugi sistem.

Bez obzira koji sistem odabrali Vaš dom biti će topao, no prava ušteda na grijanju ne dolazi samo sa grijaćom jedinicom već i sa kvalitetnom toplinskom izolacijom objekta.

Posjetite nas i mi ćemo Vam naći optimalno rješenje za centralno grijanje Vašeg objekta.