fbpx

Akcija keramičarskih sistema u Bau Centrima Dženex

Akcija keramičarskih sistema u Bau Centrima Dženex

U periodu od 05.06. do 20.06.2019. godine u svim Bau Centrima očekuje Vas popoust od 10% na sisteme za keramiku i hidroizolaciju.

U saradnji sa Weber Saint-Gobain, Dženex Bau Centri brinu za Vašu sigurnost i sigurnost Vašeg doma. Sa sloganom Da ne pođe po zlu, bolje da je Weber sistem tu”.

Weber hidroizolacioni sistem za zaštitu kuhinja.

Iako kuhinja na prvi pogled ne predstavlja mesto koje morate zaštititi od negativnog uticaja vode, realnost je sasvim drugačija…

U poslednjih nekoliko godina, kuhinje doživljavaju pravi procvat, kako zbog modernog dizajna, tako i savremenih materijala koji se koriste. Bez obzira koliko vremena provodite u njoj, kuhinja mora biti u svakom trenutku osvježena, odnosno zaštićena na pravi način. Potencijalne opasnosti „vrebaju“ u svakom trenutku – vlaga prostorije, para tokom kuhanja, bakterije i alge… Ukoliko koristite standardne proizvode, rezultat je svakako kratkoročnog daha i toga morate biti svjesni. Vaša kuhinja će ubrzo izgubiti svoj prepoznatljivi sjaj i svježinu. Upravo zbog toga, kompanija Weber je kreirala savršen hidroizolacioni sistem za kuhinje weberhidro fresh, sa namerom da vaša kuhinja „doživi starost“…

Jedinstveni hidroizolacioni sistem za kuhinje weberhidro fresh se sastoji od prajmera, samonivelišuće mase, hidroizolacije, hidroizolacionih traka i uglova, lepka za keramiku i fug mase. Svaki proizvod donosi brojne prednosti, a zajedno čine idealnu cjelinu koja daje najbolje rezultate u praksi.

Weber hidroizolacioni sistem za zaštitu kupatila.

MJesto gde i car ide pješke će uvek zauzimati posebnu ulogu u vašem životu…

Iako kupatila često „žive“ na marginama, gde prednost dobijaju moderne spavaće sobe i fukncionalne kuhinje, njihovo postojanje je ključ svakog doma. Prema istraživanju sprovodenom u Norveškoj, procjena je da čovek za života prosječno provede oko 8 meseci u kupatilu, što dovoljno govori o važnosti njegovog postojanja. Imajući to u vodu, dobro razmislite prilikom izbora odgovarajućeg hidroizolacionog sistema. Proizvodi koji su otporni na konstantnu vlagu, a u isto vreme daju značajnu paropropusnost olakšavaju održavanje kupatila i utiču na njegovu dugotrajnost. Kupatila danas mogu biti izrazito velika, sa mermernim i gres pločicama, ali i manja, opremljena osnovnim elementima. Bez obzira na veličinu, vaš prostor za osvježenje morate na pravi način zaštititi od negativnih uticaja vlage, kako bi trajao što duže, čuvajući na taj način ostatak vaše kuće.

Kompanija Weber je kreirala savršen hidroizolacioni sistem za kupatila weberhidro aqua, koji daje konkretne odgovore i dugoročna rešenja. 

Hidroizolacioni sistem za kupatila weberhidro aqua se sastoji od prajmera, samonivelišuće mase, hidroizolacije, hidroizolacionih traka, lepka za keramiku i fug mase. Svaki proizvod donosi brojne prednosti, a zajedno čine idealnu cjelinu koja je neophodna za dugoročnost vašeg kupatila.

Specijalni silikon weberfug 880